Информации за испорака

Доставата на нарачки се врши за 2-3 работни денови (притоа не сметајќи ги: сабота, недела, државни празници и други неработни денови).

Цената за достава на нарачки изнесува 130 денари - достава до Вашиот дом за нарачки под 3000 денари. 

За нарачки над 3000 денари доставата е БЕСПЛАТНА!

Сите нарачки се уредно и безбедно спакувани и проверени од наша страна пред да бидат испорачани. Нарачателот е должен да изврши проверка веднаш при достава и доколку има било каков недостаток или оштетување на нарачката да го пријави кај доставувачот. 

За сите дополнителни иформации слободно контактирајте не на телефон 044/33-22-54

или е-маил: [email protected]