За нас

Аптека Мери е основана во 1992 и располага со сопствена галенска лабораторија. Нашата аптека е меѓу првите отворени приватни аптеки во Тетово.

Во долгогодишното постоење ја градиме и надрградуваме довербата кај нашите пациенти, клиенти и сорабтници.

Денес во аптека Мери се вработени четири фармацевти и еден фармацевтски техничар. Секојдневно се стремиме  да го подобриме квалитетот на нашите услуги и на грижата за здравјето.